Provoet in the picture

Samen met onze leden gaan wij op weg naar een nieuwe beleidsperiode voor de jaren 2020 – 2025.

Jouw stem hierin is natuurlijk erg belangrijk. Net als in een mooi en goed filmscript zijn samenwerking en reflectie onmisbaar! Wij nodigen jullie uit om een van de bijeenkomsten in het land bij te wonen, waar wij in een echte filmsetting met jullie in gesprek gaan om samen tot het ideale script te komen.

Inschrijven kan eenvoudig op deze website. Ook is het mogelijk om alvast input te leveren. Dit doe je via onderstaande invulvelden. Dit is natuurlijk ook handig als je niet aanwezig kunt zijn tijdens een van onze bijeenkomsten.

Laat ons hieronder weten wat jij belangrijk vindt voor het beleidsplan 2020 – 2025!

33 Reacties

 1. H.M. Verhagen

  Woensdag 22 mei, Provoet komt wel erg laat met deze uitnodiging.
  In het vervolg graag 8 weken vooruit de uitnodiging versturen.
  Ik heb woensdag middag 22 mei, een bomvolle agenda. Ik kan dus helaas niet deelnemen aan deze bijeenkomst.
  Heel erg jammer, had graag deelgenomen.
  Veel succes.

  Antwoord
  • Karin

   Graag zou ik willen dat het mogelijk is voor klanten om te zien wat de basis pedicure doet aan bijscholing. Zodat de klant ziet welke pedicure bijblijft in haar vakgebied.
   Ik heb mij al opgegeven voor het evenement in Alkmaar. Heb er zin in!!

   Antwoord
 2. Hilda van Kooten

  De gekozen dag in alkmaar is 16 augustus de laatste dag van de bouwvakvakantie.

  Er zullen best veel pedicure op vakantie zijn, ikzelf heb dan ook vakantie.

  Antwoord
 3. Anoniem

  Jammer dat ProVoet in de zomervakantie deze dag in Alkmaar heeft gepland. Of de pedicures hebben zelf vakantie óf het is megadruk in de praktijk (voor of na je vakantie) Ik ben dus helaas niet aanwezig.
  Heb wel ideeën over visitaties van pedicurepraktijken/salons (dit werkt al in regio Alkmaar Ketenzorg via Huisartsen Organisatie Noord-Kennermerland HONK)

  Antwoord
 4. Anoniem

  Tip voor pedicures die op vakantie zijn als het event in de eigen regio plaatsvindt: stap uit je comfort zone en plan, het leukst natuurlijk samen met nog een collega, een gezellig dagje uit naar een van de andere eventsteden, zoals Eindhoven! ‘ s ochtends shoppen of het van Abbemuseum bezoeken, ‘ smiddags het event en daarna gezellig in het stadscentrum een gezellig restaurantje meepakken.

  Antwoord
  • Hilda van Kooten

   Ik denk dat we in ons werk zakelijker moeten zijn.
   Dat geld ook voor bijeenkomsten zoals deze.
   Het pedicurevak kan niet meer in een kamer dat je in je huis inricht omdat dat zo gezellig thuis is.
   Ook de bijscholing en andere bijeenkomsten zakelijk bekijken.

   Antwoord
 5. Jenny Jong

  *Voor het nieuwe beleidsplan vind ik het heel belangrijk dat, voor medische handelingen, de btw naar 9% gaat.
  Er wordt steeds meer medische kennis verwacht van de pedicure dan moet daar een verlaagd btw tegenover staan.

  * daardoor krijg je vraag twee, duidelijke richtlijnen wat medisch noodzakelijk is, er zijn heel veel “grijze” gebieden.

  Antwoord
 6. Astrid.

  Graag was ik naar de bijeenkomst in mijn woonplaats Hilversum gekomen. Echter, dit is in de vakantietijd gepland: niet slim!
  Daar zou toch wel wat beter over nagedacht kunnen zijn.

  Antwoord
 7. Anoniem

  Jammer dat het in Alkmaar op 16 augustus is, dat valt in mijn vakantie.

  Antwoord
 8. MPG

  Wat een goed idee om deze bijeenkomsten te organiseren en ons pedicures in het beleidsplan te betrekken. Ik had er graag bij geweest in Bergen op Zoom maar helaas staat die middag al volgepland met cliënten.

  Graag wil ik u de tip geven bij het organiseren van dit soort bijeenkomsten de pedicures ruim van te voren op de hoogte te stellen. Een periode van vierenhalve week voor uitnodiging is erg krap daar de meeste pedicures de volgende afspraken al weer door plannen. De data van de overige bijeenkomsten zitten erg dicht tegen of rond de zomerperiode, een periode waarin wij pedicures het vaak erg druk hebben.

  Goed te weten dat we onze input wel door kunnen geven, en dit zal ik op een later tijdstip zeker doen.

  Antwoord
 9. Paul voor interactie

  Samen beleid bij elkaar ophalen, op weg naar een nieuwe beleidsperiode voor de jaren 2020 – 2025. Ik heb er zin in. Verwacht veel interactie, jullie stem telt !

  Antwoord
 10. Paul de interactieve dagvoorzitter

  Zijn er al punten om de dialoog met elkaar aan te gaan op één van de bijeenkomsten, maak ze kenbaar hier, graag maak ik ze als interactieve dagvoorzitter bespreekbaar.

  Antwoord
 11. tienetoeker

  het zou fijn zijn als al deze cursussen enz eens vervangen zouden worden door eens echt praktijk gerelateerde handelingen waar je als pedicure ook daadwerkelijk wat aan hebt. hier bedoel ik mee nieuwe technieken nieuwe materialen heeft er iemand problemen met likdoorns en helaas zie ik in de praktijk dat dit met grote regelmaat voorkomt leg dan eens uit hoe het anders kan. ingegroeide nagels laat dan eens wat technieken zien. over mycose laat ons dan eens zien of laserbehandelingen goed of niet goed zijn en alle andere spullen wat er op de markt zijn. pleisters knippen in allerlei vormen dat werd eens door 2 dames uitgelegd zeer leerzaam! laat de mensen eens werken en dingen doen want als ik rond kijk zie ik heel veel mensen gewoon met de tablet spelletjes doen omdat ze er zitten voor de punten en niet vanuit interesse!!!! hiermee wil ik niet alle theorie afkraken maar maak het eens interessant zodat mensen komen uit interesse en niet omdat het moet!!

  Antwoord
 12. Paul de interactieve dagvoorzitter

  Bepaal zélf de richting voor de toekomst, welke onderwerpen wil jij bespreekbaar maken?

  Antwoord
  • M. de Haan

   Ik zou graag zien dat het niveau van de kwaliteit omhoog wordt getild. Ik denk daarbij aan visitaties, controles etc.

   Antwoord
   • Regina

    Helemaal mee eens! Het is toch vreemd dat dit nog steeds niet is doorgevoerd.

    Antwoord
 13. Helen Oltmans

  Meer werk maken van de Ledenzoeker op de website. Het zit boordevol fouten, ik krijg niet eens meer een reactie op mijn mail.

  Antwoord
 14. Paul de interactieve dagvoorzitter

  Vandaag gaat Nijmegen interactief. Kom je ook ?

  Antwoord
 15. Sandra

  Het lijkt wel dat in de toekomst alleen de medisch pedicure nog maar telt.
  Pedicure plus doet ook bijscholingen. Vaak de praktijk te klein, te weinig cliënten die voor zorgvergoeding in aanmerking komen. De drempel van opleiding medisch pedicure ,kosten,tijdsinvestering ,een andere baan ernaast hebben zijn dan toch erg hoog.

  Antwoord
 16. Tiny de Groot

  nu weer een uitnodiging. Helaas kon ik vorige keer ook niet ivm met vakantie. Nu staat er bij mij ook al een afspraak gepland en de kans op slecht winterweer in begin februari is groot.
  Bovendien ben ik pedicure +[ pas 26] jaar en ik heb er geen vertrouwen in dat hier nog waarde aan wordt gehecht en dit geen bespreekpunt meer zal worden. De eerste ziektekosten verzekeraar is over de brug, die ons geschrapt heeft, dus eind volgend jaar zijn we afgedaan.
  Maandag een bijeenkomst bijgewoond, waar we nog met vijf Plussers waren van de in totaal 11 collega`s, dus eind van het jaar wordt die club ernstig uitgedund. De podotherapeut krijgt er amper medisch pedicures bij, dus ik voorzie grote problemen. Zelf bedien ik als enige 4 kernen van onze gemeente. Dus komen al die cliënten straks weer voor eigen geld bij mij of denkt ProVoet dat al die mensen op leeftijd met de [rolstoel] taxi`s gaan? fijn voor de ziektekostenverzekeraars, de kosten voor hen zullen omlaag gaan, maar de kans dat onze doelgroep voor een aardig deel tussen de wal en het schip gaan vallen, is erg groot. Ik heb dit al diverse keren aangegeven, maar ProVoet is horende doof, lijkt het. In ieder geval heb ik het gevoel dat men de oren naar de ziektekostenverzekeraars laat hangen, net als zovele anderen. Ik ben lid vanaf 1981, met kleine onderbreking door een echtscheiding. Ik ben hier nooit voor ge-eerd, omdat het onder wrs twee namen viel. Ik probeer nog een keer op de ledenvergadering te komen voor die pedicure plus, maar het lijkt een zinloze actie verwacht ik.
  Nu ben ik nog verplicht lid, maar als er niets veranderd komend jaar, stop ik ook onmiddellijk, daar ik ernstig teleurgesteld ben. Ik heb mijn OVV gehaald bij de Medische Voet. een client van mij heeft nu een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor mijn behandelingen. Dit is nu nog uitzondering, maar betekent wel dat ze aandacht hebben gehad voor mijn opleidingen en mij als zodanig kwalitatief hebben beoordeeld. Jammer dat mijn beroepsorganisatie zich niet hard heeft gemaakt ons die erkenning te laten behouden. Als je nu in een keer beide diploma`s behaald en medisch pedicure bent, wordt je meer erkend.
  U wilt niet weten hoeveel cliënten ik weer behandel omdat de kwaliteit van nieuwe jonge collega`s lang niet altijd is wat de naam doet vermoeden. Zowel qua behandeling als hygiene hoor ik terug van deze mensen. ProVoet doe er iets mee, anders is het ook vaak gebakken lucht.

  Antwoord
 17. Christine Corominas

  Hallo collega’s,
  ik heb me voor donderdag 30 januari 2020 in ‘s-Hertogenbosch ingeschreven want het is dicht bij qua datum en afstand, ik neem de trein en doe een dagje van met: museum bezoek en genieten van deze mooie stad.
  Ik was ook verbaasd in het begin van mijn lidmaatschaap bij Provoet dat mijn praktijk niet door jullie gecontroleerd werd, in verband met de hygiëne, de enige dit dat hebben gedaan zijn collega’s van de Stipezo. Verder wat gebruik ik voor Software voor de registratie van de cliënten, facturatie voor de boekhouding, brieven naar de Huisartsen of andere zorgverleners, ….Hoe zit mijn website uit, het is wel van deze tijd om dit te beschikken, alles digitaal en op sociaal media om je bekendheid te bevorderen… Is het belangrijk voor de Medisch pedicure om een aansluiting bij Vecozo te doen?
  Ik ben thuis begonnen zoals veel collega’s maar ben ik erg snel weggegaan en een zakelijke ruimte gekozen, ik ben zelfstandig en ondernemer. Het geld wat ik verdien leef ik erbij. Daarom begrijp ik nog steeds niet waarom de standaard behandeling in sommige regio’s nog steeds op 22€ valt. Ik heb sinds tien jaar mijn diploma’s van DV en RV en het was ook toen €25,00 geadviseerd toen ik uit de school op de markt ging.. Alle prijzen gaan met de inflatie omhoog, waarom hebben de pedicures niet het lef om minstens €1,00 per jaar aan te vragen, kom je na 10 jaar minstens op €35,00. Ik ben inmiddels sinds december 2016 Medisch pedicure en mijn kennissen zijn verder uitgebreid.
  Graag wil ik ook over de scheiding van de basis pedicure en cosmetische werkzaamheden en de Medische pedicure.
  Ik ben sinds een maand gediplomeerd van Voet Reflex Zone therapie, want ik vind de preventie erg belangrijk: Voorkomen is beter dan genezen.
  Ik ben vaak nieuwsgierig en ga naar een cursus om iets te leren en niet voor de punten.
  Nog wil ik graag dat meer mensen pedicure basis en medisch pedicure worden want het dreigt een te kort te worden, al in Utrecht, mijn stad, is er een te kort aan medisch pedicure en veel pedicures DV worden gepensioneerd.

  Prettige feestdagen en tot volgend jaar,

  Antwoord
 18. Nancy

  Ik zou het fijn vinden als er algemene voorwaarden voor de pedicures worden opgesteld vanuit Provoet. Werd mij bij Provoet verteld dat die bestaan, maar die zijn niet voor de pedicures. Tegenwoordig moeten we allemaal transparant zijn naar de klant. In dit geval is het erg handig als wij niet met zijn allen het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Wanneer er dan afspraken niet worden nagekomen (wat regelmatig bij velen gebeurd) kan men hierop terug vallen. Misschien dat er dan meer facturen worden geschreven voor niet nagekomen afspraken. Nu laten veel collega’s het erbij, terwijl de pedicures dan inkomensderving hebben.

  Antwoord
 19. KelFrauby

  Levitra Bodybuilding Levitra Kaufen Per Uberweisung [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Productos Para Una Ereccion Mas Larga

  Antwoord
 20. Stevsymn

  Human Cephalexin Dosage [url=http://cialibuy.com]canadian pharmacy cialis[/url] Where To Buy Celexa Online 100 Mg Brand Viagra And Cialis cialis 20mg for sale Cialis Ohne Rezept Aus Deutschland

  Antwoord
 21. MatPraree

  No Prescription [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Cialis Et Autres Cialis Cialis En Belgique Sans Ordonnance

  Antwoord
 22. Stevsymn

  Kamagra Achat 100mg [url=http://buycialisuss.com]Buy Cialis[/url] Prix Cialis Pharmacie Paris Buy Cialis Generic Doryx For Sale

  Antwoord
 23. LesPort

  Viagra Wirkung Animation [url=http://abuycialisb.com]Cialis[/url] Cephalexin 500 Mg Information cheap cialis 5 Cc Dose Of Amoxicillin

  Antwoord
 24. Stevsymn

  Comprare Viagra Online Forum [url=http://cheapcialisir.com]Cialis[/url] Lioresal Oral Effets Secondaires Cialis Commande Viagra Pfizer

  Antwoord
 25. StepbeisH

  Viagra Sans Ordonnance [url=http://apcialisle.com/#]cheapest cialis[/url] Keflex And Pregnant Women Cialis 4 Corners Pharmacy New Zealand

  Antwoord
 26. StepbeisH

  buy accutane online from canada [url=http://apcialisle.com/#]generic 5mg cialis best price[/url] Opinion Cialis order cialis online Cialis Konstanztherapie

  Antwoord
 27. JanErycle

  Levitra Cialis Ou Viagra [url=http://apcialisle.com/#]cialis 20mg for sale[/url] Hydrochlorothiazide Medicine cheapest cialis 20mg Cheapest Viagra Pills For Sale

  Antwoord
 28. StepbeisH

  Propecia Price [url=http://apcialisle.com/#]Cialis[/url] Cialis Billig Preis Cialis On Line

  Antwoord
 29. StepbeisH

  Zithromax Z Pak Online [url=https://apcialisle.com/#]Cialis[/url] Nizagara Vs Viagra Cialis Forum Priligy 2012

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.