Jij komt toch ook?!

Bepaal mee in het beleid en word beloond met 3 accreditatiepunten!

Jij komt toch ook?!

Denk mee over de toekomst van jouw beroep!

Jij komt toch ook?!

Beleid maken saai? Niet bij ProVoet!

Jij komt toch ook?!

Gratis deelname en lekkere versnaperingen!

Jij komt toch ook?!

Een gezellig middagje naar de bioscoop!

Jij komt toch ook?!

Praten over beleid tijdens een formeel evenement: dat wordt vast saai, verwacht je misschien. Deze keer is dat zeker niet het geval! De reden dat je komt is al een hele goede: je wilt dat ProVoet het beleid maakt voor de jaren 2020 – 2025, dat aansluit op jouw behoeften als pedicure of medisch pedicure. Daarnaast houden we ook deze laatste twee comeback sessies van ProVoet in the Picture in bioscoopzalen, is er veel ruimte voor interactie en entertainment én staat de popcorn weer voor je klaar!

Ditmaal ligt de presentatie van de ProVoet in the Picture comeback sessies niet meer in handen van een externe presentator, maar is het de beurt aan ProVoet zelf. Voorzitter Ben Wagemakers presenteert de middag, praat je uitgebreid bij over de verzamelde informatie en de opzet van het concept beleidsplan. Uiteraard is er veel mogelijkheid tot interactie en wordt er gevraagd naar jullie mening. Wat vinden jullie er tot dusverre van? Zijn jullie het eens met de conceptversie van het beleidsplan? Of zien jullie nog ruimte tot verbetering?

Dus, kan jij niet wachten tot het beleidsplan 2020 – 2025 tijdens de algemene ledenvergadering in mei 2020 gepresenteerd wordt? Kom dan alvast naar de ProVoet in the Picture – comeback sessies!

Provoet in the Picture in beeld

Bergen op Zoom, 22 mei 2019

Nijmegen, 27 mei 2019

Events

Den Bosch

Donderdag 30 januari

Apeldoorn

Dinsdag 4 februari

Pedicures in the spotlight

Events